Promovimi i librit “Romët e varfër, magjupt e këqij”

Shtëpia Botuese PA në bashkëpunim me Qendrën Evropiane të Kulturës ju fton të merrni pjesë në promovimin e librit “Romët e varfër, magjupt e këqij” të autorit gjerman Norbert Mappes-Niediek dhe të përkthyer në shqip nga Aida Cama. Ju mirëpresim!

Të martën, 8.4.2014, 18:00

EU Information and Cultural Centre Str. “Mother Teresa” nr.16 Pristina 10000, Kosovo

20140411-120911.jpg

20140411-120936.jpg

20140411-121040.jpg

Posted in 2014, Ese, Gjërmania, Promovim