Katerina Poladjan

Katerina Poladjan u lind në Moskë dhe sot jeton ne Berlin. Hic sunt leon është libri i saj i katërt, që shkroi në gjermanisht. Ajo mori çmime të shumta dhe ndër të tjerat edhe Nelly-Sachs-Preis në vitin 2021, Rheingau Literatur Preis 2022 dhe Chamisso-Preis Dresden 2022.shin.

Librat:
Hic sunt leones