Milot Rama

Milot Rama u lind në Prishtinë në vitin 1983, ku kreu shkollën fillore dhe të mesmen. Studimet në fakultetin e mjekësisë i përfundoi me titull dr. med., gjithashtu në Prishtinë në vitin 2008. Nga viti 2008 ushtron profesionin si mjek në fushën e mjekësisë Interne fillimisht në Dessau të Gjermanisë e pastaj në Qendrën për kardiologji dhe kardiokirurgji në Berlin. Shkruan qysh nga mosha rinore dhe deri më tani ka botuar  në revistën letrare Haemus dhe në gazetën Jeta ne Kosovë. Ky është libri i tij i parë që botohet.

Librat:

E në shqip të hesht