Xhindi i Numrave

Hans Magnus Enzensberger, Xhindi i Numrave, Shtepia Botuese PA

Hans Magnus Enzensberger, Xhindi i Numrave, Shtepia Botuese PA, 2014

Libër për fëmijë

Autori: Hans Magnus Enzensberger

Përktheu nga gjermanishtja: Feride Berisha

Ilustratore: Rotraut Susanne Berner

Viti i botimit: 2014
Faqe: 250
ISBN: 978-9951-613-19-4
 

Botimi i librit u përkrah nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Republikës së Kosovës