Shtëpia Botuese PA – Feride Berisha – Rruga Rifat Berisha 9/21 – Prishtinë, 10 000 Kosovë
info@pa-ks.comhttp://pa-ks.com

Aktivitete

Literaturhaus Berlin: Katerina Poladjan, 20.6.2023
Një homazh për Liri Lubonjën: Tirana, 19.10.2022
Lexime në …

Botimet e reja

  • Katerina Poladjan: Hic sunt leones Roman

2022

Katerina Poladjan: Hic sunt leones
Darko Cvietiq: Lifti i Schindlerit

2021

Robert Walser: Proza ë vogël
Hans Keilson: Komedi në mol
Max Frisch: Ditari 1966-1971
Liri Lubonja: Larg dhe mes njerëzve

2011-2014

edhe 28 libra të tjera …