Literaturhaus Berlin, 2013

Mbrëmje me letërsi shqipe, 14.9.2013

 

Shtëpia Botuese PA ka prezantuar titujt e publikuar së fundi:

  • „Tri vjet jo njeri“ nga Hans Fallada,
  • „Rastësisht me dashje“ nga Jamarbër Marko,
  • „Shpirti i arratisur“ nga Drita Fejza dhe
  • „E dashura ime Eva“ nga Arif Molliqi.

Me autorët Drita Fejza dhe Arif Molliqi

Mbështetetur nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Gjermani