Na nuk jena t’ktuhit

Manjola Brahaj, Na nuk jena t'ktuhitPoezi

Autorja: Manjola Brahaj

Viti i botimit: 2014
Faqe: 154
ISBN: 978-9951-613-16-3

Po bota nuk e ka nji vend dhe për ne
Nuk jem’ t’ktuhit.
Jem’ sytë e nji universi t’largtë
që era i pruni këtu padashtë.