Indinjohuni!

Stéphane Hessel, Indinjohuni! Ese, Prishtinë: Shtëpia Botuese PA, 2011Ese

Autori: Stéphane Hessel

Viti i botimit: 2011
Faqe: 25
ISBN: 978-9951-613-00-2
> Amazon

Ky libër është shkruar nga autori 93 vjeçar i cili tërë jetën e tij lufton kundër padrejtësive dhe angazhohet për një shoqëri me një sistem social të organizuar, ku të mirat materiale do t’u ndaheshin të gjithëve në mënyrë të barabartë, ku secili fëmijë do të kishte mundësitë e njejta për një arsimim sa më të mirë, për një sistem të shëndetësisë humane, ngre zërin kundër zhvillimeve negative në shoqëri, kundër sundimit të pakicës mbi shumicën, kundër luftës së padrejtë të Izraelit ndaj Palestinës e shumë e shumë zhvillimeve të tjera, të cilat e indinjojnë dhe revoltojnë humanistin dhe me këtë edhe zgjojnë jo vetëm ndërgjegjen e lexuesit.

Recensionet