Kira Kiralina

Panait Istrati, Kira Kiralina, Novelë

Panait Istrati
Kira Kiralina
Novelë

Novelë

Autori: Panait Istrati

Shqipëroi: Kopi Kyçyku

Viti i botimit: 2015
Faqe: 64
ISBN: 978-9951-613-20-0

Rrëfimi „Kira Kiralina“ u botua së pari në gushtin e vitit 1923 në Paris, në frëngjisht, shoqëruar me një parathënie nga Rolland, dhe korri sukses të pazakontë te kritika dhe lexuesit. Kjo kryevepër e letërsisë evropiane vjen për herë të parë në shqip nga Kopi Kyçyku.