Shpirti i arratisur

Drita Fejza, Shpirti i arratisur. Poezi, Prishtinë: Shtëpia Botuese PA, 2013Poezi

Autori: Drita Fejza


Viti i botimit: 2013
Faqe: 96
ISBN: 978-9951-613-11-8
Amazon
Kurrë nuk jam trembur nga jeta
Nga askush dhe nga asgjë!
Gjithmonë kam besuar te e vërteta
Edhe pse në heshtje dhe pa zë.