Blog Archives

Promovimi i librit “Romët e varfër, magjupt e këqij”

Shtëpia Botuese PA në bashkëpunim me Qendrën Evropiane të Kulturës ju fton të merrni pjesë në promovimin e librit “Romët e varfër, magjupt e këqij” të autorit gjerman Norbert Mappes-Niediek dhe të përkthyer në shqip nga Aida Cama. Ju mirëpresim! Të martën, 8.4.2014,

Posted in 2014, Ese, Gjërmania, Promovim