Rüdiger Schaper

Rüdiger Schaper u lind në vitin 1959 në Worms (Rheinland-Pfalz). Autori gjerman, gazetar dhe kritik teatri, jeton dhe punon në Berlin dhe, që nga viti 1999, punon për gazetën „Tagesspiegel“, ku drejton rubri­kën e fejtonit. Është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Librat:

Aleksandër Moisiu. Trieshtë, Berlin, Nju Jork – Një legjendë aktrimi